Realizam placari cu sticla vopsita, sticla vopsita specialitati si sticla printata digital ce este securizata si termorezistenta( productie , livrare, montaj ): Placarea peretilor cu sticla colorata sau sticla printata este o varianta pentru a renunta la clasica faianta care trebuie aplicata bucata cu bucata, la tapet sau alte feluri de placari murale . Utilizarea sticlei colorate sau printate in locul obisnuitelor placari murale va adauga elementul “modern” locuintelor dumneavoastra.

Pe langa atributele decorative exista si altele practice cum ar fi usurinta cu care se poate curata sticla in detrimentul faiantei. Pentru placari se poate opta pentru mai multe grosimi ale sticlei, pentru o gama de culori foarte variata sau orice imagine la o rezolutie optima. Va stam la dispozitie cu consilierea pentru design si executie la dimensiunile, formele, culorile si modelele optime.

Placarile cu sticla au devenit din ce in ce mai populare in ultimii 10 ani, dar costul produsului a ramas destul de consistent si in cele mai multe dintre cazuri este cu 50% mai mare decat costul placarii cu faianta banala. Avantajul principal este ca printarea digitala pe sticla sau vopsirea sticlei se realizeaza pe spatele acesteia, fiind protejate nuantele de caldura, apa sau alte materiale, durata de viata a placarii cu sticla in bucatarie fiind mai mare decat durata de viata a unei bucatarii moderne.

Culorile disponibile pentru vopsirea sticlei sau imprimarea acesteia sunt in orice catalog RAL. Posibilitățile de a va exprima sunt nelimitate . Faianta este un lucru, dar sticla este cu totul altceva! Costurile pentru sticla prinatata sunt, în general, cu 25% mai scumpe decât sticla vopsita, dar rezultatele sunt uimitoare și cu siguranta merita investitia in ambele cazuri .

TOP