Imaginile digitale printate pe sticla ofera idei noi și inovatoare de design pentru locuinta. Sticla prinatata digital creează un mediu frumos și inspirație pentru bucatarii , bai si interioare si spatii comerciale .
EGlassDesign oferă o gamă largă de imagini. Dacă aveți un design în minte , putem crea ceva pentru voi . Am avea nevoie de o scurta descriere a ceea ce doriți si o vom transforma in sticla printata .
De asemenea, lucrăm cu fotografi profesioniști , care oferă diverse stiluri de artă fotografică pentru bucatarie sau baie.
De asemenea, puteți furniza propriile imagini pentru printat pe sticlă . Vă recomandăm ca imaginile să fie trimise ca fișiere JPG CMYK și cel puțin 4500x3000 pixeli și în 300dpi . Această mărime și rezoluție va fi potrivita pentru polițe până la 1500x2500mm .
Cele mai multe imagini vor trebui decupate pentru a se potrivi in dimensiunile specifice a sticlei. Atunci când alegeți o imagine este important să ne gândim la dimensiunea imaginii și raportul de aspect pe sticla prinatata pentru bucatarie(spre exemplu) . Vă rugăm să rețineți , imagini descărcate de pe Google Images sau de la alte galerii Google nu sunt potrivite . Aceste imagini sunt de proastă calitate și vin cu protecția dreptului de autor . Dacă nu aveți propria imagine , vă sugerăm să vizitați shutterstock.com.
Veți găsi o mulțime de imagini de pe acest site , care poate fi descărcate în mod legal și cele mai multe sunt potrivite pentru imprimare de format mare. Putem produce orice dimensiune de pana la 1850x2900mm pe diferite grosimi de sticlă:4-10mm float sau ultraclear, sticla securizata sau nu.

TOP